Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
Contacteer ons

Contact Persoon : Ella Wong

Telefoonnummer : (86)13723726306

WhatsApp : +8613723726306

Free call
Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited

Beperkt Co. van het de Verpakkingsmateriaal van Dongguanzhongxiang,

 

De klant stelt is Eeuwig achtervolgt van Bedrijf tevreden

 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
 • Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken: DGZX Aantal werknemers:
Jaarlijkse omzet: 1000000-5000000 Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van de Verpakkingsmaterialen van Dongguanzhongxiang, Ltd, in 2005 wordt gevestigd, dat één van de eerste technologieondernemingen die bij anti-vervalst de verbindingen van de verbindingsveiligheid, veiligheidszakken en andere speciale drukmaterialen concentreren en gebeëindigde high-tech wetenschap die is zich. Momenteel, streven ernaar de bedrijf vastgestelde productie en het team van de van de van de handelsintegratie, beroepsuitrusting en technologische ontwikkeling en om vooruitgang verantwoordelijk jong verkoopteam te boeken, die de technologie van de veiligheidsverbinding samenwerken verder te verbeteren, om oplossingen van de veiligheidsvereisten van elke klant proberen te vinden om het uiteindelijke doel te bereiken om de het merk en belangen van de cliënt veilig te stellen.
De moderne anti-vervalst technologie heeft in de gehele sociaal-economische activiteiten in een meer en meer belangrijke rol, verbetert normalisatie gespeeld, zijn de specialisatie en het niveau van informatiebeveiligingsproducten de dringende behoeften van de meerderheid van ondernemingen, geworden maar ook hun kernconcurrentievermogen en algemene operationele efficiëntie efficiënte manier verbeterd. Verzegelde de open gedrukt doopvont van het Cheungverblijf geëngageerd aan veiligheid, het type van stamperverbindingen veiligheid, anti-vervalst veiligheid zakken, betekenis die van waterveiligheid, holografische veiligheid, digitale veiligheid en anti-counterfeit laser verscheuren. Met succes is gebruikt in IT, elektronika, elektrische apparaten, voedsel, medisch, chemisch, logistiek, bankwezeninstellingen evenals ministeries.


Ons bedrijf introduceerde een nieuwe deklaagmachine die nieuwst op drukgebied is. Het bespaart heel wat kosten voor ons en liet concurrerender en efficiënt onze fabriek zijn. Welkom om ons uw onderzoek te verzenden!

Geschiedenis

DGZX is van een kleine handelsmaatschappij die bij het begin van verkoop slechts één begint. Wij dringen bij het ervoor zorgen van de goede kwaliteit en de dienst aan onze klanten aan, zodat hebben wij de oude klanten van 90% meer dan 8 jaar.

Nu hebben wij een fabriek wat in Dongguan-stad van de Provincie van Guangdong, suaremeter van 2000 de plaats bepalen van. Wij voerden nieuwe en vooruitgangsmachine in om onze stamper duidelijke materiële en digitale producten te produceren.

Wij zullen ons beste proberen om ons beste aan te bieden servise en producten in de toekomst. Hoop konden wij u steunen.

Dienst

Visie: Om de meest innovatieve onderneming en wereldwijd de aangewezen leverancier van stamper duidelijke verbindingen te zijn.

Waarde: Voorzie onze klanten van de praktische en ingenieuze oplossingen van het stamperbewijs die hen helpen slagen.

Innovatiegeest: Met nieuwe technologieën, nieuwe ideeën, en nieuwe kansen. DGZX omhelst de kansen van het leven in de 21ste eeuw.

De dienst: De professionele dienst, hoogste Klanten.

Ondernemingsgeest: Eerlijkheid, Specialiteit, Innovatie, Efficiency.

 • Sinds lang gevestigde en ervaren stamper duidelijke materiële fabrikanten die oplossingen verstrekken die betrouwbaarheid en duurzaamheid aanbieden
 • Het ontwikkelen van merkvoorlichting door een professioneel en modieus assortiment
 • Geavanceerde productie en druk mogelijkheden om hoogte - kwaliteitskentekens aan concurrerende prijzen te leveren
 • Een uitgebreide waaier die van toebehoren en fastenings, waarde toevoegen aan uw merken
 • Specifieke klantenserviceteams die met u werken om unieke ontwerpen tot stand te brengen die waarde aan uw bedrijfbeeld zullen toevoegenChina Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited Bedrijfsprofiel 0
Ons Team

Verkoop overzee: 4 personen

Vastelandsverkoop: 6 personen

Technicusteam: 4 personen

Werknemer: 16 personen

Secretaresse: 3 personen

 

Onze Termijnen moeten het beste voor uw project doen!

 

Ella Wong 

Gerneralmanager

Skype: sunshinella86

Whatsapp: +86 13723726306

China Dongguan Zhongxiang Packing Material Co., Limited Bedrijfsprofiel 0

 

 

 • Mr.Yong

  Mr.Yong
 • Danilo

  Danilo
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in